Bucurescu: Sunt supărat pe tâmpiţii de primari

Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti, este foc şi pară pe primarii ale căror localităţi înregistrează datorii. Acesta spune că nu are loc de ei atunci când vrea să discute de noi proiecte pentru localitatea sa cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Oful lui Bucurescu este că edilii sunt mai tot timpul prezenţi la uşa lui Ion Călinoiu pentru a se plânge că n-au bani.

Primarul din Slivileşti le-a declarat război edililor care înregistrează datorii. Sorin Bucurescu spune că, de fiecare dată când încearcă să îşi expună proiectele şi planurile pe care le are pentru localitatea sa, nu poate ajunge la preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, deoarece primarii fac coadă la uşa biroului acestuia. „Sunt supărat pe tâmpiţii de primari, nu poţi să mai stai de vorbă cu preşedintele că vin ei acolo să spună că au datorii, că nu au bani. Nu au creier. Nu ştiu să gestioneze banii cum trebuie, de aia au ajuns aşa. Păi ei, la ei acasă, nu ştiu că trebuie să aibă bani şi pentru ulei, şi pentru butelie? Stau călare la uşa preşedintelui. Nu pot să vorbesc şi eu de proiecte, de locuri de muncă pe minerit”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti.

Bucurescu este de părere că anumite primării înregistrează datorii pentru faptul că primarii accesează proiecte pe care nu le pot susţine financiar. „Şi pe mine mă duce capul să bag gaze în comună şi după aia să cer bani şi să mă plâng că am datorii”, a mai spus Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: