Bugetarii, două ore peste program

Se bucură de mai multe zile libere în preajma sărbătorilor, așa că vor munci mai mult anul viitor. Este situația în care se regăsesc toți angajații Prefecturii Gorj care vor fi nevoiți să stea două ore peste program pentru a recupera zilele de 24 și 31 decembrie, declarate libere pentru bugetari.

Regula se aplică tuturor angajaților din sistemul bugetar care au stat acasă de sărbători. Fiecare instituție urmează să stabilească zilele în care vor fi recuperate aceste libere. La Prefectură, de exemplu, două săptămâni la rând, angajații vor munci 10 ore în loc de 8 ore pe zi. “S-a stabilit ca zilele de 24 și 31 decembrie, zile declarate libere pentru angajații din sistemul bugetar, să fie recuperate. Astfel, angajații de la Instituția Prefectului vor recupera aceste zile în ianuarie 2019, mai exact, în săptămânile 7-10 și 14 – 17, timp de două ore după program”, a explicat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

Tot cu muncă peste program vor fi recuperate cele două zile libere și la Primăria Târgu Jiu. Mai exact, în zilele de 7, 9, 11, 14, 16, 18, 21, 23 ianuarie, angajații municipalității vor munci câte două ore în plus. (A.A.)

Vizualizări: 2,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: