Bugetul companiei Oltenia, verificat de ministrul Economiei

Bugetul de venituri şi cheltuieli a noului înfiinţat Complex Energetic Oltenia a fost atent studiat de ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, după ce au existat suspiciuni legate de unele contacte de publicitate şi sponsorizări. Preşedintele Sindicatului Minerul Rovinari, Marin Golea, a declarat ieri că aceste aspecte au fost lămurite şi că în cel mai scurt timp, CEO va avea buget aprobat.

Complexul Energetic Oltenia va avea bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat în maxim două săptămâni, spun sindicaliştii din cadrul companiei. Se pare că ministrul Daniel Chiţoiu a finalizat evaluarea bugetului, liderul de sindicat Marin Golea declarând că au fost lămurite aspectele legate de contractele de sponsorizări. ”Urma să se aprobe acest buget dar s-a întârziat pentru că au existat asupra anumitor elemente din cadrul bugetului pe care le considera dumnealui depăşite, mă refer la contractele de sponsorizări, publicitate. Acum s-au rezolvat lucrurile, s-a ajuns la o înţelegere şi până pe 20 luna aceasta vom avea şi bugetul aprobat”, a declarat Marin Golea, liderul Sindicatului Minerul Rovinari.

Salariile, renegociate

Sindicalistul a precizat că imediat ce bugetul va fi aprobat, vor fi reluate negocierile privind creşterile salariale din cadrul companiei. Sindicaliştii vor o echivalare a salariilor din cadrul Complexului Energetic Oltenia astfel încât să dispară cele patru metode de salarizare actuale. ”După ce va fi aprobat acest buget, sigur că vom putea relua acele negocieri privind uniformizarea salariilor din cadrul noii companii”, a adăugat Marin Golea.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: