Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bugetul Gorjului pe 2009 va fi extrem de mic

Singurul parlamentar de opoziţie din judeţ, Dan Ilie Morega, spune că bugetul Gorjului va fi mult mai mic în 2009 faţă de anul trecut. Deputatul liberal afirmă că proiectul de buget în posesia căruia a intrat recent arată că, anul acesta, Consiliul Judeţean va avea la dispoziţie doar 16 milioane de lei pentru infrastructură, faţă de 30 de milioane, câte au fost alocate în 2008. Şeful PNL Gorj declară că, PSD demonstrează astfel incapacitatea pe care o are în a aloca fonduri măcar la nivelul celor de anul trecut.

Morega mai spune că sumele pentru echilibrarea bugetelor locale vor fi şi ele la jumătate faţă de 2008, cu 40% urmând să scadă şi veniturile medicilor de familie. Liderul liberal susţine că asta se întâmplă în condiţiile în care francezii îi roagă pe medicii români cu salarii de 5000 de euro, casă şi loc de muncă asigurat chiar şi fără cunoştinţe de franceză. De asemenea, şeful PNL Gorj a aflat că bugetele spitalelor vor fi mai mici cu 20%, reduceri între 12 şi 15% fiind înregistrate în bugetele Poliţiei, Jandarmeriei, în timp ce pentru învăţământul rural fondurile se vor reduce cu peste 90%, ceea ce, în opinia lui Morega înseamnă moartea acestui domeniu de activitate.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: