Buluceală la căsătoriile din noaptea de Revelion

Parcul Central din Târgu Jiu a devenit neîncăpător pentru sutele de curioşi veniţi la cumpăna dintre ani la Poarta Sărutului pentru a asista la căsătoriile oficiate aici de primarul Florin Cârciumaru.

După focul de artificii din centrul oraşului, la care au participat mii de oameni, cei mai mulţi au plecat spre casele lor, dar au fost destui şi cei care au amânat cu o jumătate de oră sarmalele din meniu, preferând căsătoriile, mai ales că vremea a fost una foarte bună, temperaturile nefiind unele extrem de scăzute. Nu mai puţin de 14 căsătorii au fost oficiate, tinerii preferând să îşi unească destinele la Poarta Sărutului pentru că aici s-au cunoscut, dar şi pentru că la toate revelioanele din viaţa lor îşi vor aminti de acest moment unic.

Aproape toate cuplurile de îndrăgostiţi care au spus DA în faţa edilului au fost din Târgu Jiu, aici venind şi o pereche tocmai din Belgia. Mireasa era născută pe malul Jiului, dar împreună cu soţul ei stă la mii de kilometri distanţă de meleagurile natale. „Tocmai din Belgia am venit. Organizarea a fost una extraordinară, ne-a plăcut foarte mult şi am ţinut să fim prezenţi aici pentru că soţia mea este de aici. Eu sunt bucureştean, amândoi stăm în Belgia şi a trebuit să mergem un pic pentru a venit la timp şi totul să iese aşa cum ne-am dorit. Ne-am bucurat tare mult că am putut să ne căsătorim în acest loc şi în această noapte”, a menţionat Ciprian Călugăru.

DIVORŢ

Florin Cârciumaru a precizat că din cele peste 150 de cupluri care s-au căsătorit de Revelion în ultimii 11 ani niciunul nu a divorţat până acum. „Sunt mână bună” a menţionat edilul, următoarele căsătorii ce vor fi oficiate la Poarta Sărutului fiind cele de Ziua Îndrăgostiţilor.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: