Medic nou la Spitalul Județean

Un nou medic își va începe activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de Cătălin Istratie, specialistul care a câștigat concursul organizat de cel mai mare spital din Gorj pentru funcția de medic specialist la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie (RMFB).

Acesta a fost declarat admis cu un punctaj total de 221.99 puncte. Inițial, acesta a avut o contracandidată, care a fost respinsă în urma verificării dosarelor de comisia de concurs. Cătălin Istratie a fost medic rezident la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar în ultima perioadă a lucrat la Spitalul din Petroșani.

La Spitalul Județean de Urgență vor mai veni și alți medici tineri, spune managerul Gigel Capotă. ”Continuăm să selectăm și să aducem medici tineri pe specialități. Ne bucurăm că examenul pentru postul de medic specialist în specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie a fost ocupat de un medic tânăr. Cam acesta este trendul pe care îl avem în continuare în privința cadrelor medicale. Urmează să scoatem noi posturi de medic la concurs”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean.

Conform conducerii unității spitalicești, noul medic își va începe activitatea în cel mult două săptămâni.

Vizualizări: 6,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: