Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bunoaica anunță pichetarea Prefecturii Gorj

Nicu Bunoaica, președintele unui sindicat al minerilor de la Lupoaia, anunță proteste pentru următoarele zile. Totul va începe joi, la schimbul I, cu o grevă japoneză, spune Bunoaica.

Salariații vor purta banderole albe, solicitarea fiind aceea ca și noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare în septembrie anul viitor, să permită pensionarea mai devreme a celor care au muncit în condiții deosebite.

Luni, Bunoaica va solicita autorizație pentru pichetarea Prefecturii Gorj, cu o sută de persoane, care să păstreze distanțarea socială.

Reamintim că programul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia se bazează pe pensionarea anticipată a 4.700 de mineri și energeticieni până în 2025. Dar, dacă legea nu va fi modificată, 1.400 dintre aceștia vor fi concediați colectiv. (A.A.)

Vizualizări: 2,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: