Bunoaica: M-a făcut idiot, dar el este un trădător

Sunt atacuri între liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia. Este vorba despre Dumitru Pârvulescu și Nicu Bunoaica. Liderul Federației Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, l-a făcut de Bunoaica idiot și asta după ce sindicalistul de la Lupoaia ar fi afirmat lucruri neadevărate despre liderul minerilor din Valea Jiului.

În replică, Bunoaica spune că Dumitru Pârvulescu este un trădător și că face jocurile unui partid politic. Ba mai mult, sindicalistul a afirmat faptul că se fac presiuni ca minerii să nu vină la protestul din Piața Prefecturii Gorj.  

”Am înțeles că m-a făcut idiot. Nu face bine ceea ce face. Domnul Pârvulescu este purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal. Este un trădător care face politica domnului Vîlceanu. Nu are interesele oamenilor. Se fac presiuni ca oamenii să nu vină la acest protest. Minerii vor înțelege că acesta este ultimul tren. Nu vin alături de oamenii lor să le susțină problema. Sunt trădători și niște oameni ai politicului și ai administrației”, a spus sindicalistul Bunoaica.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: