Burlan dă asigurări: Nu vor fi probleme cu salariile

Nu vor fi probleme cu banii la Complexul Energetic Oltenia! Sunt asigurările venite de la Daniel Burlan, președintele Directoratului companiei. Burlan a explicat că toți angajații vor primi salariile la timp chiar și în șomaj tehnic. În plus, până acum, a fost deja acordată cota de combustibil în tichete cadou.

În cele 17 zile de șomaj tehnic, fiecare angajat al companiei va primi 75% din salariul de bază. “Există termene la care se dau salariile, le respectăm. Se vor acorda salariile la timp. S-au acordat și acele tichete cadou pentru combustibil. Pe perioada șomajului tehnic, fiecare salariat va primi 75% din salariul de bază, plus sporul de vechime, plus adaosul lunar de 800 de lei, mă refer aici ca un venit brut. Acestea sunt remunerațiile pe care le vor primi în această perioadă”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO, la Tele3.

Pierderea suferită de angajați va fi de câteva sute de lei și crește pentru cei care au funcții de conducere. Cu toate acestea, Burlan a adăugat că pierderea nu va fi foarte mare pentru salariați și a dat asigurări că nici nu vor fi probleme cu acordarea salariilor în perioada următoare. „Diferă de la salariat la salariat. Mai au niște sporuri. Fiecare are un alt fel de spor dedicate producției sau carierei. Poate cei cu funcții de conducere vor simți mai mult, câteva mii de lei, în rest, de câteva sute de lei este diferența, dar cred că impactul nu este prea mare pentru salariați. Conform ordonanței, în 15 zile de la înaintarea situației cu personalul care intră în șomaj tehnic, se vor primi bani de la bugetul de stat, care vor ajunge la salariați până la 15 ale lunii sau 27 ale lunii pentru avans și lichidare. Nu vor fi probleme cu banii”, a încheiat Burlan.

Vizualizări: 3,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: