Angajații CE Oltenia, liberi de Paște

Cei peste șase mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia care au rămas la muncă în această perioadă vor fi liberi de Paște. Oficialii companiei au pus la punct programul pentru următoarele zile. Joi va fi ultima zi de muncă pentru cei aflați la serviciu, urmând să se întoarcă la serviciu marți, săptămâna viitoare.

În timp ce șase mii de angajați ai companiei au intrat deja în șomaj tehnic, ceilalți șase mii care sunt la serviciu vor fi liberi cu ocazia sărbătorilor pascale, cu unele excepții. De vineri, aceștia vor rămâne acasă și se vor întoarce la muncă marțea viitoare. „Se va lucra inclusiv joi. De vineri, se întrerupe activitatea până marți, la schimbul I, când se reia activitatea, după sărbătorile pascale. Pentru cei care sunt în activitate”, a anunțat Daniel Burlan, președintele Directoratului companiei.

Din 11 mai, se va face rocada. Angajații care sunt acum la serviciu vor intra în șomaj tehnic până pe 7 iunie. Pe perioada somajului tehnic, salariatii CE Oltenia vor beneficia, conform Contractului Colectiv de Muncă, de o indemnizatie bruta reprezentand 75% din salariul de baza, spor vechime si adaos lunar.

Vizualizări: 3,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: