Zeci de mii de măști, împărțite minerilor și energeticienilor

Complexul Energetic Oltenia reface periodic stocurile de materiale de protecție și substanțe dezinfectante. În această perioadă, zeci de mii de măști și mănuși au fost împărțite angajaților. În plus, s-au refăcut stocurile de gel antibacterian și alcool sanitar.

Peste 40 de mii de măști a cumpărat compania energetică și le-a împărțit salariaților, dar s-au dovedit a fi insuficiente mai ales că nu pot fi purtate prea mult timp. În repetate rânduri, minerii și energeticienii au fost sfătuiți de liderii lor de sindicat să poarte măști chiar și improvizate. În acest fel, riscul să se îmbolnăvească va scădea.

Pe lângă măști de protecție, oficialii companiei au anunțat că au distribuit mănuși, dar și dezinfectant în toate subunitățile companiei. În plus, se fac des acțiuni de dezinfecție. Totul pentru ca riscul de infectare cu noul virus în rândul minerilor și energeticienilor, dar și al personalului TESA să fie cât mai redus. “Au fost achiziționate echipamente de protecție pentru astfel de cazuri. Mă refer la alcool sanitar. Peste 3.000 de litri de alcool sanitar, peste 2.000 de litri de săpun lichid antibacterian, peste 1.500 de litri de dezinfectant cu clor, 40 de mii de măști, 20 de mii de perechi de mănuși care au fost distribuite personalului”, a explicat Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO, la Tele3.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: