Începe investiția în fabrica de BCA de la Cărbunești. Va fi cea mai mare din țară

Investiția în fabrică de blocuri ceramice BCA de la Târgu Cărbunești va începe săptămâna viitoare, în prezența președintelui Soceram, a anunțat primarul orașului, Dănuț Birău. 

„Săptămâna trecută am avut vizita a doi directori de la Soceram, iar săptămâna viitoare, în jurul datei de 11 octombrie, președintele grupului Soceram va fi prezent la Târgu Cărbunești pentru a da startul începerii lucrărilor la această investiție“, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești la o emisiune de la postul 1 Plus Tv. 

Fabrica de materiale de construcții de la Târgu Cărbunești va fi realizată în aproximativ doi ani. 

„Soceram a fost beneficiara unui ajutor de stat din partea statului român. Primind acest ajutor va trebui să parcurgă un sistem bine etapizat, probabil că pe parcursul a doi ani, în care această fabrică trebuie să funcționeze. Va fi cea mai mare fabrică din România și din sud estul Europei care va produce blocuri tip BCA. Producția va fi de aproximativ 500.000 metri cubi anual. Va oferi locuri de muncă și oportunități nu doar oamenilor din Târgu Cărbunești, ci și celor din localitățile limitrofe“, a mai spus primarul din Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 3,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: