Cade cortina peste Liga 3, Gilortul joacă în deplasare

Gilortul Târgu Cărbuneşti va disputa vineri, 30 aprilie, de la ora 15:00, meciul din ultima etapă din Liga 3. Gorjenii vor juca în deplasare, cu Măgura Cisnădie, iar după acest joc echipa din Târgu Cărbuneşti va afla pe ce loc încheie actualul sezon.

Pentru a da posibilitatea echipelor vizitatoare să se întoarcă mai devreme acasă în vinerea dinaintea Sfintelor Sărbători de Paște, FRF a programat ca toate cele 50 de partide din Liga 3 să ia startul la ora 15:00. După etapa de vineri, odată cu încheierea sezonului regulat, 59 de competitoare vor intra în vacanță, printre care și Gilortul Târgu Cărbuneşti. Un număr de 21 de echipe, ocupantele locurilor 9 și 10 din fiecare serie și cel mai slab loc 8 din cele zece serii vor mai avea de trăit emoțiile barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 3, în două manșe (16 și 23 mai 2021), iar un număr de 20 de formații, ocupantele primelor două locuri din cele 10 serii, vor disputa meciuri de promovare în Liga 2 în două etape, una preliminară (8 și 15 mai) și una finală (22 și 29 mai), în urma cărora 5 echipe vor face pasul către eșalonul secund.

Partida de vineri, dintre Măgura Cisnădie și Gilortul, găsește cele două formații cu o oarecare linişte. Sibienii nu mai pot pierde poziția secundă care duce la barajul de promovare în Liga 2. Gilortul a avut o primăvară liniștită, punctele acumulate în tur dându-i siguranța menținerii în eșalonul terț. În funcție de rezultatul de la Cisnădie, dar și de ceea ce se întâmplă în partidele Gaz Metan Mediaș 2 – Viitorul Șelimbăr și CSM Deva – Viitorul Dăești, echipa din Cărbuneşti poate încheia sezonul pe unul din locurile 3-6. În tur, pe 7 noiembrie, sibienii au venit pe stadionul „Cristinel Răducan” fără 7 titulari și Gilortul le-a administrat o corecție severă, scor 4-0.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: