Gilortul joacă sâmbătă ultimul meci acasă din acest sezon

Gilortul Târgu Cărbuneşti va disputa sâmbătă ultimul meci programat pe teren propriu din acest sezon. Gorjenii din Liga 3 primesc vizita echipei Jiul Petroşani, meciul fiind programat de la ora 17:00, pe Stadionul „Cristinel Răducan”.

Ambele echipe vin după eșecuri în etapa anterioară, Gilortul fiind învinsă cu 3-1 de AFC Hermannstadt 2, la Rășinari, iar Jiul, cu 1-0 de Viitorul Șelimbăr, la Petroșani. Înaintea ultimelor două etape se cunosc deja formațiile din seria 7 care vor participa la barajul de promovare în Liga 2, Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie, care vor juca împotriva primelor două clasate din seria 8, Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova, și una dintre formațiile care va participa la barajul de menținere în Liga 3, Minerul Costești. Miza ultimelor două etape pentru Gilortul este ocuparea unuia din locurile 3-6, iar pentru „mineri” evitarea locului 9 care, alături de Minerul Costești, duce la barajul de menținere în Liga 3, loc de care se feresc 3 echipe: AFC Hermannstadt 2, Jiul Petroșani și Flacăra Horezu. Prin urmare, formația din Valea Jiului va veni la Cărbunești după puncte, deși nici măcar un succes, coroborat cu o victorie a lui AFC Hermannstadt 2 în fața Flacărei Horezu, nu le garantează evitarea locului 9. În aceste condiții, vinerea viitoare va avea loc la Petroșani un joc de „care pe care” cu satelitul Sibiului.

Gilortul va încheia sezonul 2020-2021 cu un joc în deplasare, vineri 30 aprilie, la Cisnădie, împotriva formației locale, Măgura Cisnădie, ocupanta locului secund.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: