Pandurii şi ACS Viitorul joacă la Târgu Jiu în etapa a 5-a

Etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2 se întinde pe trei zile și se încheie cu două jocuri importante privind lupta pentru evitarea retrogradării, la Târgu Jiu și Slobozia. Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu vor juca ambele acasă în această etapă, meciurile fiind programate de FRF în zile diferite, sâmbătă şi duminică.

Doar trei etape au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 2 și singurele necunoscute importante sunt a doua retrogradată direct din Grupa B și ocupantele pozițiilor 5 în cele două serii, care vor duce, ulterior, la un baraj în dublă manșă pentru menținerea în eșalonul secund. Etapa a 5-a a debutat vineri, la Buzău, cu meciul SCM Gloria – Aerostar Bacău, iar majoritatea partidelor au loc sâmbătă, de la ora 11:00, atunci când Pandurii Târgu Jiu va juca acasă cu Ripensia Timişoara.

În Grupa B, pe lângă jocul de la Buzău, celelalte două meciuri sunt programate pentru duminică. De la ora 12:00 se dispută ACS Viitorul Târgu Jiu – CSM Reșița, iar de la ora 12:30 are loc Unirea Slobozia – Petrolul. Aceste două jocuri, de duminică, vor fi foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării din Grupa B, unde, momentan, CSM Reșița are un punct avans față de Unirea Slobozia.

În etapa a 5-a vor sta Fotbal Comuna Recea, în Grupa A, respectiv Concordia Chiajna, în Grupa B. Meciul televizat din play-out în această etapă este Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: