Cine a ajuns la spital după scandalul dintre Prodanca și Reghecampf

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție care a avut loc vineri seară la Snagov capătă noi proporții. Antrenorul a ajuns la spital după conflictul pentru a da probe de sânge.

Concret, fosta soție Ana Maria Prodan l-a acuzat pe tehnicianul lui Neftchi Baku că ar fi sosit la vila din Snagov sub influența alcoolului și a altor substanțe stupefiante, astfel că „Reghe” s-a dus la camera de gardă a unui spital central din București pentru a demonstra că afirmațiile sunt false.

În afara analizelor pe care antrenorul urma să le facă, cei doi vor scoate și certificat medico-legal pentru a stabili cu exactitate natura rănilor. Sursele IPJ Ilfov susțin că Reghecampf s-ar fi prezentat cu un ochi umflat și cu răni vizibile la nivelul feței, pe când femeia nu prezenta urme de violență fizică, informează ProSport.

Scandalul dintre Reghecampf și fosta soție a izbucnit vineri seară la vila din Snagov, iar în urma altercației violente dintre cei doi, poliția din localitatea ilfoveană a emis un comunicat pentru a clarifica evenimentele. „La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe. În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara.

Vizualizări: 1,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: