Lora a aflat că suferă de o afecțiune și a schimbat stilul de viață

Artista Lora și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu felul în care reacționează organismul său și a apelat la un specialist. Medicul i-a confirmat că trebuie să își schimbe stilul de viață, pentru a nu agrava situația. 


Mult îndrăgita artistă a dezvăluit că suferă de o afecțiune care a fost confirmată și de medici.  În primă fază, și-a dat seama singură că organismul său nu reacționează tocmai bine în anumite circumstanțe. Când a apelat la ajutorul unui medic, suspiciunile cântăreței au fost confirmate. Lora suferă de o condiție care i-a dat peste cap stilul de viață și nu mai poate să consume orice.

Vedeta a vorbit, într-o intervenție recentă pentru presa autohtonă, și despre o nouă schimbare pe care vrea să o facă de dragul sănătății sale. Lora vrea să înceapă să meargă la sală, pentru a se simți mai în formă. Ea îi sfătuiește pe toți fanii săi să facă exerciții fizice, însă nu doar când primesc abonamente cadou, întrucât nu se vor simți la fel de motivați. 

Revenind la afecțiunea de care suferă Lora, cântăreața a mărturisit că și-a făcut recent câteva analize. În urma acestora, a aflat care era, de fapt, motivul pentru care se simțea umflată de multe ori, vedeta prezintă intoleranță la gluten. După ce a aflat de ce suferă artista a renunțat complet la produsele care conțin acest ingredient. Vedeta trebuie să fie mai atentă la etichetele produselor pe care le cumpără. Cert este, însă, că de când are mai multă grijă la ceea ce consumă, se simte mult mai bine. „Se poate și fără gluten, dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că, practic, acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe”, a explicat Lora, pentru ego.ro. Pe lângă acest aspect ea a precizat că a renunțat și la sucuri.

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: