Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cadouri pentru sute de copii înainte de Crăciun

Sute de copii din județul Gorj vor primi cadouri de la Asociația „Uniunea Femeilor” Gorj. Pachetele cu dulciuri și produse specifice sărbătorilor de iarnă au fost pregătite deja și urmează să fie distribuite mai multor familii din zece localități din județul Gorj.

Peste 300 de pachete au fost pregătite deja să ajungă la copii înainte de Crăciun. De asemenea, mai mulți elevi care nu aveau posibilitatea să facă lecții pe internet au primit dispozitive inteligente să-i ajute la școală. “Pachetele vor ajunge la familii cu posibilități financiare reduse, dar și la elevi care au obținut performanțe la învățătură. De această dată, membrele Asociației „Uniunea Femeilor din Gorj”  au oferit ajutoarele în municipiul Târgu Jiu,  Rovinari, Câlnic, Bumbești Jiu, Turceni, Alimpești, Runcu, Telești, Buduhala, Șomănești. În cadrul campaniei „Pune un zâmbet” au fost donate, de asemenea, două calculatoare, trei tablete și două telefoane. Acestea au ajuns în posesia unor copii care nu dețineau un dispozitiv pentru școala online”, a fost anunțul făcut de Asociația „Uniunea Femeilor” Gorj.

Toate cadourile au fost cumpărate cu bani donați de femeile care fac parte din asociație, dar și din alte donații și sponsorizări.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: