Masă caldă pentru 30 de copii

30 de copii din comuna gorjeană Bălești primesc masă caldă de 3 ori pe zi, până pe 30 decembrie. Micuții provin din familii cu mai mulți copii sau monoparentale. Cheltuielie cu masa celor 30 de copii sunt suportate de compania CEZ. Acțiunea se desfășoară prin intermediul Filialei Crucii Roșii Gorj.

"Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, marți am demarat un nou Proiect al Filialei Gorj al SNCRR intitulat "UN GEST DE BINE NU ESTE PREA SCUMP", proiect finantat de catre Grupul CEZ în România și care se desfășoară in 9 județe din România. Astfel 30 de copii din familii din Comuna Bălesti-Gorj, familii cu multi copii, copii din familii monoparentale care au nevoie de sprijin vor beneficia de mese calde zilnic formate din mic dejun, dejun și cină în perioada 15-30 decembrie 2020, pregatite de un furnizor din domeniul HORECA din judetul Gorj", a transmis Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii Gorj.

Crucea Roșie Gorj a organizat în acest an mai multe acțiuni în urma cărora a sprijinit mai multe spitale din județ cu produse, dar și materiale de protecție împotriva COVID-19.

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: