Călător clandestin într-un vagon de marfă

Un bărbat de 31 de ani, din județul Mehedinți, a fost prins, miercuri, de polițiștii din Gorj, călătorind pe vagonul unui tren de marfă. Acesta le-a spus oamenilor legii că a vrut să-și viziteze un prieten din Hunedoara, dar nu a avut bani de bilet.

„Polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Greci, județul Mehedinți, care se afla pe un vagon tip platformă, aflat în compunerea unui tren de marfă, care circula pe relația Craiova - Petroșani, care a refuzat să părăsească zona de siguranță feroviară, în urma solicitărilor repetate ale organelor abilitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de pătrunderea fără drept în zona de siguranță feroviară”, arată IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prins în timpul acțiunii „Clean Stations”, orgaizată în zona stațiilor de cale ferată din toată țara.

În urma controalelor efectuate în zona gărilor, polițiștii rutieri gorjeni au reținut trei permise de conducere și au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.800 lei, celor care au fost depistați în timp ce încălcau prevederile legale. (A.A.)

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: