Căldărușe (CEO): Situația companiei este una dificilă

Gabriel Căldărușe, liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, a vorbit despre situația în care se află CE Oltenia, catalogând-o ca fiind una dificilă. Acesta spune că angajații din cadrul companiei energetice au nevoie de salarii mai mari, iar în paralel cu planul de restructurare trebuia să fie unul care să ajute la creșterea lefurilor.

”Situația companiei energetice este una extrem de dificilă. Dacă ne raportăm strict la angajații din producție, inclusiv partea de salarizare este una dificilă. Efortul angajaților este mult mai mare, mai ales dacă nu există partea de investiții, retehnologizare, etc. Odată cu acest plan de restructurare, trebuia gândit și ceva legat de majorarea salariilor angajaților din CEO”, a spus Gabriel Căldărușe, liderul SMEO, la Târgu Jiu Tv.

Căldărușe a mai afirmat și faptul că sunt foarte multe contracte pentru energie, însă este nevoie și de deblocarea fronturilor de lucru, dar și de investiții necesare pentru buna funcționare a carierelor și a termocentralelor.

Vizualizări: 2,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: