Iulian Popescu explică retragerea din Consiliul de Supraveghere

Liberalul Iulian Popescu nu mai face parte din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. El a explicat că vrea să se implice în alte proiecte și nu este obișnuit cu organe colective de conducere. Pentru început, Iulian Popescu promite să fie activ din postura de consilier județean. Totodată, el se va implica și în campania pentru alegerile parlamentare, fiind pe locul al treilea la Camera Deputaților, pe lista de candidați a PNL Gorj.

Iulian Popescu a explicat pe ce se va focusa în perioada următoare: „Sunt motive personale ținând cont de implicarea mea și în alte proiecte și, în special, în Consiliul Județean și acum la aceste alegeri parlamentare. Cel puțin, în prima etapă, o să-mi dau toată silința să fiu un exemplu de consilier județean atât timp cât simt că avem un impact și suntem luați în calcul. O să depunem proiecte. Dacă vor fi de prisos lucrurile, atunci mă voi retrage. Nu vreau să stau undeva fără să am un impact”.

El a ținut să sublinieze de ce a dorit să se retragă din Consiliul de Supraveghere al companiei energetice. „Ar fi mai bine să mă retrag ca să nu amestecăm lucrurile politice cu CS, dar nu cred că ar fi un amestec. E o opțiune personală. Nu mă reprezintă atât de bine aceste organe colective de conducere, prefer să fiu implicat în proiecte în care pot să fiu la cârmă și să schimb lucrurile”, a mai declarat Popescu.

În paralel cu activitatea din Consiliul Județean, Iulian Popescu se va implica și în campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie. Popescu se va afla pe locul trei pe lista PNL la Camera Deputaților și nu crede că va fi eligibil. Cu toate acestea, crede în surprize. „Este un loc mai greu de obținut. Este un calcul foarte complicat. Au apărut surprize în trecut, există tot timpul. Ținând cont de rezultatele de la alegerile locale, PNL poate să aibă un senator și doi deputați. Matematic vorbind, acestea două sunt cu șanse de câștig”, a mai spus Iulian Popescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: