Căldărușe: Am văzut o determinare extraordinară a oamenilor

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, a fost marți în mai multe cariere, pentru a le prezenta oamenilor propunerea administrației privind acordarea de vouchere de vacanță și o majorare salarială de 12% în zona de producție.

Căldărușe a spus că a văzut o determinare extraordinară din partea salariaților aflați în grevă. “Am fost la Pinoasa, la Tismana 1 și 2, la Rovinari, la ateliere, la vulcanizare. Peste tot oamenii erau în grevă, iar determinarea lor este extraodinară”, a spus Căldărușe. Liderul sindical susține că pe salariați i-a revoltat acțiunea în instanță făcută de Complexul Energetic Oltenia împotriva unor greviști. “Consider această acțiune ca o formă de presiune și așa o văd și oamenii. Este un conflict spontan, oamenii au revendicări, administrația are obligația de a dialoga și de a găsi soluții”, a spus Căldărușe.

Liderul sindical a menționat că el nu poate decât să le prezinte salariaților oferta administrației, dar decizia de continuare sau oprire a protestului spontan le aparține. (R.S.)

Vizualizări: 5,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: