Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu a scris mult, dar a făcut puţine

Consiliul Judeţean Gorj a avut ieri ultima şedinţă în actuala formulă, înainte de alegerile din data de 10 iunie. Pe lângă diverse proiecte aflate pe ordinea de zi, preşedintele Ion Călinoiu şi-a prezentat, pe scurt, raportul de activitate. Acesta a fost înmânat consilierilor sub forma unei cărţi redactată pe 202 pagini, în format A4.

Raportul preşedintelui Consiliului Judeţean este frumos copertat şi cuprinde 12 capitole. Văzând calitatea hârtiei oricine poate realiza că s-au cheltuit bani grei pentru editarea acestuia. Aşa cum era de aşteptat scopul său este acela de a scoate în relief realizările şi mai puţin nerealizările din timpul ultimului său mandat. Nu se ştie însă dacă vreunul dintre consilierii judeţeni va avea răbdarea să citească tot ceea ce a scris Ion Călinoiu în peste 200 de pagini. În cadrul şedinţei, nici unul dintre cei prezenţi nu i-a lăudat activitatea. Cu toate acestea, preşedintele se declară mulţumit de modul în care au decurs lucrurile în Consiliul Judeţean. Şeful judeţului spune că şi-a îndeplinit obiectivele în proporţie de 60-65%. “A fost un mandat de 4 ani pe care am încercat să-l duc la bun sfârşit numai şi numai cu priorităţile Gorjului şi ale gorjenilor. Acest lucru l-am realizat cu ajutorul echipei de consilieri elaborând strategii“, a declarat Ion Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean nu a pierdut ocazia de a se lauda cu reabilitarea drumului de sub munte, pentru care există un credit bancar pe mulţi ani, şi cu investiţiile din sănătate şi asistenţă socială.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: