Călinoiu a stabilit ce vor face Florescu şi Ciolocoi la CJ Gorj

Ion Călinoiu le-a împărţit atribuţiile celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean. Mădălina Ciolocoi se va ocupa de învăţământ, cultură, sănătate şi salubrizare, iar Ciprian Florescu va supraveghea activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a Parcului Industrial de la Bumbeşti Jiu, a Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei şi a Ansamblului Artistic “Doina Gorjului”. Mădălina Ciolocoi a precizat că împărţirea domeniilor de activitate nu este strictă fiind făcută pentru o perioadă de probă.

Celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean le-au fost repartizate atribuţiile pe domenii de activitate. Sarcinile au fost împărţite de către preşedintele Ion Călinoiu, pe o perioadă de probă, în baza pregătirii profesionale şi a experienţei fiecăruia. “Sarcinile ne-au fost împărţite pentru o perioadă de probă, de două-trei luni. Cel mai probabil, la toamnă ne vom face, fiecare, o autoevaluare şi vom face schimb de domenii între noi în condiţiile în care vom constata că ne descurcăm mai greu pe unele dintre ele.  Împărţirea sarcinilor s-a făcut în funcţie de pregătirea fiecăruia dintre noi şi de experienţa noastră de până acum”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, din partea PNL. Mădălina Ciolocoi se va ocupa de învăţământ, cultură, sănătate şi salubrizare. “Mi-au fost repartizate următoarele domenii: învăţământ, cultură, sănătate şi salubrizare. Domnul preşedinte a ţinut cont de faptul că am provenit din învăţământ, iar cultură fără învăţământ nu se poate. Ca om politic am intervenit şi în problemele sănătăţii. Un motiv pentru care mi s-a repartizat salubritatea a fost acela că am experienţă pe proiecte europene, la ora actuală existând un proiect de salubrizare ce cuprinde toate comunele din judeţ”, a mai precizat Ciolocoi.

ECHIPĂ

La rândul său, Ciprian Florescu se va ocupa de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Parcul Industrial Bumbeşti Jiu, Direcţia de Evidenţă a Populaţiei şi Ansamblul Artistic “Doina Gorjului”. “Ciprian Florescu s-a ocupat inclusiv de organizarea Festivalului Internaţional de Folclor, deşi mereu am fost aproape de el. Suntem o echipă tânără şi sunt convinsă că vom face foarte multe lucruri bune pentru judeţ” a declarat Mădălina Ciolocoi. 

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: