Călinoiu: Condescu să aducă banii. Replică: Nu fac acte de caritate!

Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, nu crede în „bunele intenţii” ale lui Marin Condescu de a salva Clubul Pandurii. Călinoiu îi cere lui Condescu să dea banii pe care i-a promis jucătorilor la sfârşitul săptămânii trecute. În replică, Marin Condescu îi transmite că nu face acte de caritate.

Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, este deranjat de faptul că Marin Condescu a mers la jucătorii de la Pandurii să le promită că va asigura finanţarea. Călinoiu se aşteaptă ca, în cazul lipsei banilor, Marin Condescu să invoce o presiune din partea Consiliului Judeţean sau a Primăriei Târgu Jiu. „În cazul lui Condescu e un nonsens: vrea să salveze sau vrea să recupereze? Dacă vrea să recupereze nu mai poate salva, n-are ce să recupereze, ce n-a avut şi ce n-a dat. S-a angajat că dă 275 de mii de euro, unde-s banii? Condescu s-a dus la jucători să le dea speranţa că asigură finanţarea. Dacă jucătorii nu-şi primesc banii se gândesc că Marin Condescu este blocat să dea banii. Nu-l blochează nimeni, să le dea banii!”, a declarat Ion Călinoiu.
Călinoiu spune că împrumutul despre care vorbeşte Condescu va fi plătit tot de către club. „Condescu garantează printr-un împrumut pe care trebuie să-l facă clubul. El are garantată sursa de finanţare, dar clubul va răspunde de rambursarea împrumutului, nu el. Condescu să nu se joace în continuare de-a alba-neagra, să nu manipuleze. A atins un punct vulnerabil, a promis jucătorilor marea cu sarea, iar acum să le dea ce le-a promis. Nu are nici o restricţie din partea cuiva”, spune Călinoiu.
În cadrul unei emisiuni, sindicalistul Marin Condescu a spus răspicat că nu face acte de caritate. „Este şi modalitatea prin care eu pot să-mi recuperez banii, să nu creadă cineva că fac asta de dragul amorului. Nu. Am nişte bani pe care justiţia va decide câţi sunt, dar dacă echipa intră în faliment, eu nu pot să-i mai recuperez. Atunci dacă e un proiect în care eu cred şi putem reuşi împreună cu echipa şi cu preşedintele să mergem în direcţia asta, iar dacă domnul David, domnul Cârciumaru şi domnul Cosmin Popescu sunt alături de noi, n-are cine să ne mai împiedice”, a declarat Marin Condescu la Radio Omega.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: