Ce spune Grigoraş de revenirea lui Condescu

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, priveşte cu ochi buni revenirea lui Marin Condescu lângă echipă. Cei doi au mai colaborat în trecut, când Marin Condescu era preşedintele clubului. „Sperăm să se îndrepte lucrurile odată cu intrarea domnului Condescu în club, nu ştiu pe ce poziţie. Am avut o colaborare foarte bună în trecut”, a spus Grigoraş.
Antrenorul speră ca problemele clubului să fie rezolvate cât mai repede: „Situaţia este foarte delicată momentan, să sperăm că în scurt timp vor fi luate măsurile benefice pentru echipă. Starea de spirit nu este foarte bună, este incertitudine momentan. Sper că lucrurile se vor normaliza în câteva zile”. Condescu a anunţat că revine la Pandurii în calitate de creditor, având de gând să facă un împrumut în bancă pentru a ajuta echipa.
Grigoraş spune că nu are de gând să plece acum de lângă echipă, iar jucătorii ar putea rămâne şi ei, pentru că perioada de transferuri s-a încheiat şi nu ar putea juca în altă parte până în iarnă. „S-a terminat perioada de transferuri, până în iarnă nu vor putea să joace nicăieri. Din iarnă pot plece la alte echipe. Cât mai sunt şanse şi există posibilitatea ca lucrurile să se redreseze, nu se pune problema ca eu să plec”, a spus Grigoraş. (A.P.)

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: