Călinoiu: Dian Popescu știe ce spune

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a apreciat decizia instanţelor de a-l judeca în libertate pe Dian Popescu ca fiind una corectă în care primează prezumţia de nevinovăţie. Călinoiu a comentat la Radio Infinit declaraţia şefului PNL Gorj potrivit căreia pare să fie vorba de o răfuială politică. Acesta nu exclude posibilitatea să fi existat anumite presiuni pentru a pune diferite persoane în funcţii de conducere.

 

Rep.: Cum comentaţi declaraţia în care domnul Dian Popescu spune că acuzaţiile la adresa lui sunt nefondate, scopul lor fiind acela de a-l scoate din viaţa politică?

 

I.C.: Este o declaraţie corectă, pertinentă, în care primează prezumţia de nevinovăţie. El ştie cel mai bine ceea ce spune, iar dacă la mijloc sunt jocuri politice este foarte grav.

 

Rep.: S-a plâns vreodată domnul Dian Popescu de faptul că anumite persoane intenţionează să-l scoată din politică?

 

I.C.: Nu ştiu nimic. Nu am avut niciodată vreo discuţie de acest gen cu Dian Popescu. Cred că ştie nişte lucruri foarte clare şi palpabile şi ca atare intuieşte că ar fi vorba despre o înscenare.

 

Rep.: Domnul Dian Popescu a declarat de mai multe ori că asupra dumnealui ar fi existat presiuni pentru a pune anumite persoane în diferite funcţii de conducere.

 

I.C.: Este posibil să fi fost anumite presiuni asupra lui Dian Popescu dar nu ştiu din ce parte au venit acestea.

 

Rep.: Cum credeţi că se va termina această situaţie în care a fost implicat şeful PNL Gorj?

 

I.C.: Sunt convins că instanţele de judecată îşi vor face datoria şi că o să primeze în continuare prezumţia de nevinovăţie.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: