Călinoiu explică atribuţiile sale de consilier personal

Atribuţiile lui Ion Călinoiu nu s-au schimbat foarte mult chiar dacă nu mai este preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. În calitatea sa de consilier personal al noului preşedinte, el participă la şedinţe, motivând că trebuie să asigure continuarea proiectelor începute şi o bună colaborare cu instituţiile subordonate. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că noul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj este considerat, de către oamenii politici, o marionetă a sa.

Călinoiu a negat faptul că tot el ia deciziile importante de la nivelul judeţului şi a vorbit despre atribuţiile sale de consilier personal. „Ştiu că se vehiculează acest lucru, dar nu sunt factor de decizie. Când mi-am asumat responsabilitatea de a nu mai fi în Consiliul Judeţean, mi-am asumat decizia mea personală şi o spun la modul cel mai sincer: am acceptat să fiu consilier personal pentru a fi util deciziilor pe care trebuie să le ia decidenţii”, a declarat Ion Călinoiu.
Acesta a vorbit şi despre atribuţiile sale de consilier personal. „Atribuţiile mele sunt de a răspunde şi a asigura preşedintelui continuarea proiectelor începute, colaborarea pe care trebuie să o avem cu instituţiile subordonate, colaborarea cu administraţia publică locală, precum şi colaborarea Consiliului Judeţean cu unităţile economice din judeţ”, a precizat Călinoiu. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că noul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, este considerat, de către oamenii politici, o marionetă a sa. „A te pune în postura „s-a dus ăsta să facă pe preşedintele”, care mai e personalitatea omului de acolo... Oricine s-ar întreba: „Păi eu am venit ca marionetă?” Nu l-am pus eu preşedinte pe Cosmin Popescu, noi am fost o echipă şi l-au ales oamenii pe Cosmin Popescu, consilierii judeţeni prin votul pe care ni l-au dat gorjenii”, a spus Călinoiu.
DECIZII
Călinoiu susţine că nu va influenţa deciziile lui Cosmin Popescu cu privire la menţinerea sau înlocuirea directorilor din Consiliul Judeţean. „Cosmin Popescu va avea o bază de date ca să decidă curând. Vă garantez că nu va fi o influenţă din partea mea în sensul menţinerii sau înlocuirii anumitor directori. Eu ştiu că în orice domeniu de activitate oamenii care au responsabilităţi îşi atrag lângă ei oameni cu experienţă, oamenii pe care să-i valorifice”, a declarat Călinoiu.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: