Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu explică de ce nu s-a găsit alt post pentru Andrei

Numirea lui Radu Teodorescu în funcţia de prefect întârzie din cauză că nu a fost găsit un post convenabil pentru actualul prefect Liviu Andrei. Actualului prefect i s-a promis un post călduţ de inspector guvernamental sau de funcţionar într-un minister. Preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu a explicat aseară la Gorj TV că Andrei nu a putut intra în corpul înalţilor funcţionari publici deoarece nu a promovat un examen în acest sens. Fostul guvern Boc l-ar fi menţinut prefect cu delegaţie în toată această perioadă. Surse credibile susţin că viitorul prefect Radu Teodorescu a plecat cu viitorul fost prefect Liviu Andrei la Bucureşti, pentru a-i rezolva problema.

Pentru USL este important confortul lui Liviu Andrei, pentru că acesta a fost negociat de primarul din Rovinari Dorin Filip, la trecerea sa de la PD-L la USL, chiar înainte de alegerile locale.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: