Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu, ignorat de ministrul Grigorescu

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, încă mai aşteaptă răspuns la scrisoarea trimisă ministrului Energiei, prin care a tras un semnal de alarmă privind problemele Complexului Energetic Oltenia. Călinoiu ameninţă că va lua măsuri vizavi de atitudinea lui Victor Grigorescu, fără a preciza care sunt acţiunile ce le va demara în continuare. „Nu am primit niciun răspuns. Am văzut o intenţie, prin eschivă, a domnului ministru Grigorescu, aşa îl cheamă, nu? Dar aştept, potrivit legii, 30 de zile ca să primim un răspuns. Dacă nu-l vom primi vom proceda în deplină conformitate cu prevederile legale. Din punctul meu de vedere, întâlnirea cu ministrul Energiei este depăşită. Acea întâlnire trebuia să aibă loc atunci când oamenii au tras semnalul de alarmă că nu este bine ce se întâmplă la nivelul CEO. A ignorat şi a tratat cu superficialitate Gorjul şi gorjenii şi nu cred că mai este nevoie să stăm de vorbă cu ministrul Energiei”, a declarat Călinoiu.
Şeful judeţului consideră că speranţele ca CEO să fie în continuare furnizorul principal de energie, la nivel naţional, dispar de la o zi la alta. „Acest blocaj pe care îl trăim la ora actuală în CEO, azi e decizie de restructurare, mâine e decizie de închiderea carierelor. Nu se mai vinde energie. CEO este marginalizat în viziunea guvernanţilor şi noi ne-am trezit că speranţele ca CEO să fie în continuare furnizorul principal de energie electrică la nivel naţional cam dispar. Ne-a blocat activitatea din fotbal, ne-a blocat a activitatea de investiţii pentru infrastructură distrusă cu extinderea perimetrelor de explorare”, a precizat Călinoiu.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: