Călinoiu îl lasă pe Condescu sa pună directori pedelişti la CEO

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat ieri că nici nu vrea să mai audă de Complexul Energetic Oltenia în următoarele patru luni și că nu-l interesează cine va conduce compania în tot acest interval de timp. Călinoiu a mai spus că cel care face numirile este Marin Condescu.

Călinoiu spune că USL-ul nu are nicio implicare politică în aceste numiri și că responsabili pentru toată această harababură se fac Partidul Democrat Liberal și Marin Condescu. ”Nu mă interesează atâta timp cât toată structura CEO este pedelistă. Vorbim peste patru luni când acest complex va fi depolitizat și când va avea la vârf specialiști, la momentul de față nu mă interesează ce directori pun Marin Condescu și PDL”, a declarat Ion Călinoiu.

Reacția președintelui Consiliului Județean este cel puțin ciudată în contextul în care Florin Cârciumaru, președintele PSD, vede această echipă drept una competentă. ”Fiecare persoană poate avea o părere. Asta este părerea domnului Cârciumaru, eu sunt de altă părere”, a precizat Călinoiu.

Preşedintele executiv al PSD Gorj mai spune că Marin Condescu nu a făcut ceva pentru mineritul din judeţ, ba chiar a blocat înfiinţarea CEO: „Acest sindicalist s-a plimbat de mână cu toţi miniştrii PDL şi nu a făcut acest Complex Energetic Oltenia, ba, mai mult, a blocat înfiinţarea. Nu a făcut nimic de ceea ce ne interesa pe noi gorjenii, să avem stabilitate şi un sediu al CEO la Târgu-Jiu, l-a făcut aproape de Craiova. Ca atare, Condescu vrea să arunce mâţa în ograda altora. Eu cred că ar trebui să rupem mâţa în două, iar Condescu alături de toţi cei care au susţinut interesele de grup în activitatea din minerit, a clientelei politice a PD-L, să dea socoteală”, încheie Ion Călinoiu.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: