Călinoiu, pe ordinea de zi la AGA Pandurii

Ion Călinoiu, şi nu Marin Condescu, va fi pe ordinea de zi la întâlnirea din cadrul Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de la Clubul Sportiv Pandurii. Membrii AGA vor vota astăzi intrarea Consiliului Judeţean, reprezentant de Ion Călinoiu, în rândul acţionarilor de la Pandurii. Tot astăzi va fi reunit şi Consiliul de Administraţie al Panduri. Cele două şedinţe vor avea loc la aceeaşi oră şi în acelaşi loc. Surse spun că la această şedinţă, Marin Condescu va supune votului membrilor AGA şi CA şi intrarea în asociere a altor firme. Mai am vreo 4-5 solicitări de intrare în acţionariat, spunea Condescu acum câteva săptămâni.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Pandurii se va întruni, astăzi, la sediul CE Oltenia într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba intrarea Consiliului Judeţean Gorj ca membru asociat în cadrul clubului de fotbal Pandurii. Pentru a face acest lucru este nevoie de avizul Consiliului de Administraţie care se va întruni la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, într-o şedinţă ordinară.

Conform lui Aurel Popescu, membru al Consiliului de Administraţie de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, cele două şedinţe vor avea loc în paralel iar singurul punct de pe ordinea de zi priveşte asocierea Consiliului Judeţean Gorj, reprezentat de preşedintele Ion Călinoiu. Solicitarea a fost depusă la finele lunii octombrie după ce managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a transmis în prealabil o invitaţie în acest sens. “Marţi va avea loc o şedinţă ordinară a Consiliului de Administraţie şi o şedinţă extraordinară a Adunării Generale a membrilor asociaţi, la sediul Complexului Energetic Oltenia. Ca şi punct foarte important pe ordinea de zi este acela de reprimire în calitatea de membru asociat a Consiliului Judeţean Gorj în cadrul Asociaţiei Clubul Sportiv Lignitul Târgu Jiu. Şedinţa comună va avea loc la orele 12”, a declarat Aurel Popescu, membru al Consiliului de Administraţie de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu. 

Tot viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, spune că nu se va lua în calcul în cadrul şedinţei comune înlăturarea lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului. “Nu este pe ordinea de zi acest lucru.  Ştiu că s-a discutat şi se aşteaptă un punct de vedere al unor specialişti în ceea ce priveşte documentele şi actele contabile şi partea de evidenţă contabilă a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu”, a mai spus Aurel Popescu.

AUDIERI

Audierile conducerii Clubului Pandurii nu s-au terminat. Ieri, a dat cu subsemnatul preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. „Da, am fost la poliţie în calitate de martor, în dosarul în care e vizat Marin Condescu, e logic. (...) Toate transferurile sunt făcute la vedere, sunt acte oficiale între cluburi, între jucători, agenţi, şi de câte ori mă solicită mă duc, fiindcă nu am făcut lucruri...., adică mie nu mi-e frică de anchetele astea. Dorm liniştit. Tot ce am semnat şi tot ce am făcut e legal şi mă duc oricând”, a declarat Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: