Călinoiu știe de ce îl strigă minerii din piață

Liderul PSD Ion Călinoiu a comentat despre “protestul la nivel de pichetare” al minerilor și energeticienilor din CE Oltenia, ce a avut loc timp de șase zile. El a declarat că angajații din CE Oltenia i-au strigat numele în Piața Prefecturii deoarece el îl susține pe directorul general executiv Laurențiu Ciurel. Călinoiu a mai spus că susține măsurile luate de Laurențiu Ciurel, inclusiv reorganizarea TESA.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost pe buzele minerilor și energeticienilor aflați în Piață săptămâna trecută. Ei cred că și Ion Călinoiu este la fel de responsabil ca și Laurențiu Ciurel de ultimele măsuri ale companiei. Ion Călinoiu recunoaşte că este de acord cu multe dintre deciziile conducerii. El mai spune că Laurențiu Ciurel nu are legătură cu politizarea impusă de USL!!! “Majoritatea sunt de acord cu ele (n.red- măsuri). Sunt măsuri sunt bune, faptul că nu și-au pierdut locurile de muncă, faptul că sediul complexului a fost aici, faptul că managerul e profesionist și nu are de nici un fel de-a face cu politizarea activității impusă de factorul politic, USL, și el decide și răspunde”, a fost discursul inconfundabil al lui Călinoiu la TV Sud. Întrebat de moderator de ce minerii strigă numele său și nu al lui Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu a răspuns că: “Fiindcă eu îl susțin mai mult pe Ciurel, pe față, l-am susținut de la început. Cârciumaru nu l-a susținut de la început, adică nu s-a exprimat”.

Liderul PSD mai spune că oamenii au venit cu cagule la protest de teama… PDL. “Nu știu dacă au dreptate, dar pot să se exprime liber, să-și spună punctele de vedere. Pot să zică orice despre oricine. Nu-i nicio problemă, dar faptul că au venit cu cagule... Teroarea asta au primit-o de pe vremea guvernului pedelist. Temerea aceasta dăinuie de pe vremea politizării excesive din minerit”, a explicat acesta, adăugând că salariații au venit în Piață pentru o friptură și o bere.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: