Mazilu: Îl fac super-cetăţean de onoare pe domnul Călinoiu

Primarii din Bâlteni şi Târgu Cărbuneşti au reacţionat la aflarea veştii că autorităţile locale din Ţicleni îl vor numi cetăţean de onoare pe Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, pentru faptul că a reabilitat drumul judeţean ce străbate localitatea. “Îl fac super cetăţean de onoare dacă mă ajută mai mult”, spune primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu. 

Drumul în cauză, DJ 675, este şoseaua care porneşte din Târgu Cărbuneşti, străbătând Aleea Petroliştilor din Ţicleni, ce ţine până la Peşteana Jiu-Bâlteni. Drumul a fost recent recepţionat şi arată bine. Cea mai mare porţiune de drum modernizată se află pe raza oraşului Ţicleni. În semn de mulţumire, autorităţile locale au decis să-l numească cetăţean de onoare pe şeful judeţului, pentru aportul adus în acest proiect. Primarul de la Bâlteni, Gheorghe Păsărin, spune că nu s-a gândit până acum la această posibilitate. “Nu m-am gândit să-l numesc cetăţean de onoare, i-am mulţumit domnului Călinoiu. Până la urmă, Ţicleni are la drumul ăsta 15 km, noi avem doar vreo 4 km. Este meritul domnului Călinoiu, că a intrat şi pe canalizare, l-a ajutat şi cu staţia de epurare. Nu m-am gândit, dar tot ce este posibil, dacă sunt merite, de ce să nu-l recompensezi pe cel care te sprijină?”, a spus primarul din Bâlteni.

Primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, îi transmite lui Ion Călinoiu că îl face super cetăţean de onoare dacă îl va sprijini mai mult în proiectele viitoare. “Apreciez iniţiativa celor de la Ţicleni, noi ne gândim, eu încă nu. Am numai 7 km. Aştept să mă ajute şi pe mine domnul preşedinte la greu şi îl fac super cetăţean de onoare. Câte nu se pot face? Ce ţine de dumnealui, prioritizarea tuturor proiectelor pe care le avem prin Ministerul Dezvoltării, apropo de drumuri, apă, canal şi aştept un ajutor, să mă bage în lista de priorităţi”, a spus primarul din Târgu Cărbuneşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean va primit titlul de cetăţean de onoare acordat de autorităţile locale din Ţicleni de Mărţişor, pe data de 1 Martie. Festivitatea va avea loc la Casa de Cultură din Ţicleni.  

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: