Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu vrea să fie salvatorul mineritului

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, este nemulţumit de felul în care şefii din minerit şi energie colaborează cu autorităţile judeţene. Călinoiu spune că situația grea prin care trec SNLO și complexurile energetice Turceni și Rovinari ar putea fi depășită dacă directorii acestor unități s-ar așeza la masa discuțiilor cu reprezentanții autorităților locale. Călinoiu nu a precizat care ar fi măsurile pe care le-ar propune celor care conduc mineritul și energia în Gorj, dar crede că soluțiile aplicate până acum nu au dat rezultate.

În aceeași conferință de presă în care s-a arătat dispus să fie salvatorul mineritului, Călinoiu s-a plâns de o serie de probleme cu care se confruntă Consiliul Județean Gorj și pentru care nu are soluții. Astfel, din lipsa fondurilor la buget, instituţia se vede pusă în situaţia de a nu mai putea finanța unele lucrări programate încă de la începutul anului. Autoritățile județene au ajuns și la concluzia că nu mai au venituri pentru a putea finanța programul guvernamental "Laptele și cornul". La fel de prost stă și activitatea de asistență socială pentru a cărei susținere nu mai există fonduri, implicațiile fiind foarte mari, având în vedere numărul de persoane, de ordinul miilor, care beneficiază de aceste servicii. Sănătatea și activitatea investițională au rămas și ele descoperite, autoritățile județene solicitând deja o suplimentare de fonduri pentru toate cele patru capitole. În total, ar mai fi nevoie de peste 7.500 de mii de lei.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: