Liviu Andrei: “Când o să am ceva cu Manțog, o să-i spun în față”

Subprefectul de Gorj, Liviu Andrei, a comentat aseară la Gorj TV acuzațiile potrivit cărora ar face parte dintr-o gașcă de pedeliști care nu mai suportă dictatura lui Ionel Manțog și că ar fi mers sau ar fi intenționat să meargă la președintele Traian Băsescu pentru a se plânge în acest sens. Andrei i-a ironizat pe cei care fac altfel de speculații, spunând “bine că aveți aer condiționat aici în studio, că acum transpiram rău de tot de frică”.

Liviu Andrei a fost în conducerea PDL Gorj ani buni, până la începutul acestui an, când a fost numit subprefect și a trebuit să devină independent. De-a lungul timpului, Andrei a fost când aliat, când opozant al lui Ionel Manțog. Nici acum nu își declară susținerea pentru cel mai mediatizat pedelist gorjean, dar neagă faptul că l-ar săpa pe la spate, așa cum s-a prezentat în presa locală. Andrei spune că de fiecare dată când a avut nemulțumiri la adresa lui Manțog i le-a spus în față și nu i-a fost teamă să le susțină public. “Dacă am să-i spun ceva lui Ionel Manțog eu îi spun în față și mă cert cu el zile și nopți, și cu el, și cu cei care au rămas acolo la partid. Eu nu lucrez pe la spate, nu am această calitate. Așa că eu la București mă duc că fac cursurile de la Institutul Național de Administrație, nu ca să-l reclam pe Manțog. M-am dus într-adevăr și să susțin un proiect al orașului Rovinari, privind cartierul Vârț și am vrut să merg la un secretar de stat care e din zona noastră, nu l-am găsit, am mers la altul, am mers la minister, dar cum am ajuns, așa am și plecat”.

„Mă suspend din funcția de subprefect ca să fac campanie în toamnă”

Andrei spune că vor fi unele discuții la PDL Gorj mai spre toamnă, când are de când să se suspende din funcția publică de subprefect ca să participe la campania electorală pentru alegerile prezidențiale: “Vor fi niște discuții între noi începând cu luna septembrie, pentru că trebuie să fim și noi capacitați, subprefecții de Gorj. Cu privire la faptul că fac politică, eu din 1994, de când am fost membru al acestui Partid Democrat, devenit ulterior PDL, sunt atașat de acest partid. Cine spune că dispare definitiv din spectrul politic e tâmpit, înseamnă că nu știe pe ce lume trăiește. Da, eu îmi rezolv problemele de la serviciu cu responsabilitate, cât pot eu să le rezolv, mai și învăț, dar atunci când plec de la serviciu fac ce cred cu de cuviință. Este viața mea privată, pot să vorbesc cu oricine, pot să mă întâlnesc cu oricine, pot să discut politichie, pot să discut despre femei, pot să discut despre bărbați, pot să discut orice. Nimeni nu-mi impune un anumit stil de viață și nimeni nu-mi impune bariere. Așa că, în particular mă întâlnesc  cu Cosmin Popescu, mă întâlnesc cu Militaru, iau masa cu el, mă întâlnesc cu Rușeț, mă întâlnesc cu Ionel Manțog, mă întâlnesc și cu cei de la alte partide”.

Andrei spune că el nu a plecat din PDL, ci doar s-a suspendat din partid până la încheierea mandatului de subprefect. “Apoi mă întorc și îmi iau viața politică de acolo de unde am r[mas. Momentan nu sunt om politic, dar discut politică. În PDL, ca și în PSD sau PNL sunt tot felul de șicane pe care și le fac unii altora. Va fi o campanie cum nu a fost niciuna până acum, va fi o campanie pe viață și pe moarte și este normal să se încerce tot felul de diversiuni. Ar fi anormal să fie altfel, noi gorjenii trebuie să creăm câte o situație să atragem atenția presei”, a mai spus Andrei.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: