Căluțoiu: Ne vaccinăm. Suntem puțini, dar vrem să avem grijă de noi

Angajații Centrului de Transfuzii din Târgu Jiu au început să se imunizeze împotriva Covid-19. Chiar dacă sunt puțini la număr, salariații vor să aibă grijă de sănătatea lor, dar și de a celor din jur.

Șefa Centrului de Transfuzii, Călina Căluțoiu, spune că angajații au început să se vaccineze anti-Covid, conștientizând că trebuie să aibă grijă să nu se îmbolnăvească.

”Suntem înscriși, iar mare parte dintre angajați s-au și vaccinat, în funcție de programul centrelor de donare. De exemplu, cei care se vaccinează acum spre sfârșit de săptămână au prins locuri libere doar duminică, tocmai pentru că vineri și sâmbătă nu sunt locuri libere la centrul de la Pasarelă. Fiecare în parte de prezintă la vaccinare cum îi permite timpul. Dorim să avem grijă de noi, tocmai că nu suntem mulți și nu ne permitem să ne îmbolnăvim. Așa puțini cum suntem, trebuie să facem față”, a spus Căluțoiu.

Peste 1.000 de persoane și-au exprimat dorința de a se imuniza până la data de 15 ianuarie 2021, anunță Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Tot unitatea spitalicească mai anunță faptul că vineri dimineața mai erau disponibile aproximativ 300 de doze de vaccin, fiind deja înaintată documentația pentru livrarea altor doze.

”Până la data de 15.01.2021 ora 08:00, în cadrul centrului de vaccinare al SJU Târgu-Jiu au fost vaccinate 1.109 persoane, conform protocoalelor aferente. De asemenea, la ora 08:00,  stocul disponibil de vaccin anti COVID-19 era de 294 vaccinuri, fiind întocmit și înaintat un referat pentru livrarea de noi doze”, transmite SJU Târgu Jiu.  

Până astăzi, 15 ianuarie 2021, ora 14.00, s-au primit 2727 doze vaccin anti-Covid la nivelul județului Gorj și au fost vaccinate 2247 persoane.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: