Tânăr târgujian revoltat pe gunoaiele aruncate la întâmplare

Revoltat pe gunoaiele care apar aproape la tot pasul în oraș, dar mai ales la marginea municipiului, un tânăr din Târgu Jiu a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini în care a surprins peisajul dezolant. Acesta a încercat să atragă atenția că sunt localnici care duc la marginea orașului gunoiul strâns în curte fără să aibă vreo remușcare, faptă ce ar trebui să fie mai aspru pedepsită.

“Așa arată platoul de pe Dealul Târgului din Târgu-Jiu! Nu vreau să se simtă doar oamenii din oraș, 50% din locuri sunt des populate de țărani, și când zic țărani nu vreau să jignesc oamenii de la țară, aici mă refer la țăranii ce vin cu cate 5-6 mașini și trag repede un energizant Hell, fumează țigări, bagă și câte un corn din ăla șmecher "7 zile lângă tine" cu șampanie și mai știu eu ce și apoi fără nici o remușcare le aruncă pe joc. Și ultima categorie despre care nici nu am ce comenta este cea a oamenilor ce vin acolo și își aruncă gunoiul strâns și dus special acolo, aici e fără cuvinte oamenii ăștia sunt pierduți în totalitate nu ai ce să le faci in afară de o amendă pentru care să muncească 25 de ani să o plătească”, a scris tânărul, pe Facebook.

La final, a avut și un mesaj pentru cei care nu arată nici un pic de respect față de mediul înconjurător. „Dragi melteni de la comunele din jur, mai ieșiți din case și mergeți și prin alte comune de prin Sibiu, Brașov, Cluj, și vedeți acolo cum trebuie să te comporți și pentru meltenii din oraș să vă ferească sfântul să treceți prin Brașov să mergeți la belvedere că o să vă descălțați pe acolo! Cam atât am avut de spus”, a încheiat tânărul.

Zona este des ecologizată atât de angajații primăriei, cât și de voluntari în acțiunile de igienizare. La scurt timp, mormanele de gunoaie reapar în același loc fără ca făptașii să fie prinși și amendați.

Vizualizări: 2,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: