Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Camere de supraveghere amplasate în centrul comunei Turburea

Centrul comunei Turburea va fi monitorizat 24 din 24 de ore întrucât  autorităţile locale au achiziţionat şase camere video. Sistemele de supraveghere se montează în aceste zile, urmând să devină funcţionale începând de săptămâna viitoare. Potrivit edilului local, investiţia are rolul de a combate infracţionalitatea, dispozitivele permiţând stocarea imaginilor pe o perioadă de 30 de zile.

Primăria Turburea montează sisteme de supraveghere în centrul comunei. Este vorba despre şase camere video, care vor fi conectate la un dispozitiv ce permite stocarea imaginilor pe o perioadă de 30 de zile. „În aceste zile reprezentanţii unei firme specializate lucrează la amplasarea a şase camere video în centrul comunei. Sistemele de supraveghere vor fi conectate la un aparat care păstrează înregistrările timp de 30 de zile. Au fost câteva infracţiuni pe raza comunei, iar autorii au rămas neidentificaţi. Sperăm ca în acest mod să reducem infracţionalitatea”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea. Acesta a mai precizat că, în viitor, vor mai fi achiziţionate camere video pentru a putea fi amplasate şi în alte zone ale comunei. „Credem că sistemul de supraveghere va fi foarte eficient şi intenţionăm ca pe viitor să mai achiziţionăm astfel de dispozitive pentru a fi montate şi alte localităţi de pe raza comunei”, a menţionat Ion Bârcă. În ultima perioadă, mai mulţi primari au economisit bani din bugetele locale pentru supravegherea video a străzilor, intersecţiilor şi a uliţelor întrucât nu există efective suficiente de poliţişti care să efectueze patrule pe timpul nopţii.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: