Căminele culturale, pentru botezuri și pomeni

Autoritățile locale din comuna gorjeană Schela vor să pună la dispoziția cetățenilor căminele culturale din localitate. Acest lucru se va întâmpla ducă ce acestea vor fi reabilitate și modernizate, pentru că starea lor nu este una foarte bună.

În comuna Schela sunt trei cămine culturale care au fost folosite ocazional pentru diferite activități.

Primarul lucrează acum la un proiect pentru modernizarea acestor clădiri cu bani de la bugetul local, dar și cu fonduri guvernamentale. ”O să prind toate cele trei cămine culturale din comuna Schela într-un proiect de reabilitare. Unul este în stare mai bună, dar celelalte sunt degradate. Vreau să le reabilitez și să le pun la dispoziția cetățenilor, ca să le folosească atunci când au câte un eveniment fericit sau când au un necaz. Până acum cetățenii nu au prea avut acces la ele. De exemplu, în căminul cultural de la Sâmbotin au depozitate pubelele pe care o să le împărțim cetățenilor”, a precizat primarul din Schela, Gabriel Deteșan.

Pe lângă reabilitarea celor trei cămine culturale, primarul din Schela vrea să asfalteze toate drumurile sătești și comunale.

Vizualizări: 3,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: