Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Campanie IPJ Gorj: 100 de zile de mesaje preventive

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj lansează  duminică, 23 septembrie, campania „100 de zile de mesaje preventive”. IPJ Gorj se alătură manifestărilor organizate pentru marcarea Anului Centenar al Marii Uniri, printr-un demers inedit adresat cetăţenilor, constând în transmiterea de informaţii şi recomandări din sfera de preocupare a instituţiilor de aplicare a legii, pe parcursul a 100 de zile, în perioada 23 septembrie – 31 decembrie 2018.

Mesajele sunt structurate pe categorii de beneficiari, fiecărei categorii fiindu-i alocată o anumită zi a săptămânii, în care se vor transmite mesaje cu recomandări preventive. Astfel, ziua de luni este dedicată copiilor, iar cea de marţi, femeilor. Miercuri, poliţiştii se vor adresa persoanelor vârstnice, iar joi vor transmite mesaje adaptate publicului de sex masculin. Participanţii la traficul rutier vor fi în atenţia poliţiştilor în ziua de vineri. În weekend, mesajele poliţiei către cetăţeni se vor adresa altor categorii - părinţi, administratori sau lucrători în societăţi comerciale, persoanelor din mediul rural sau urban sau vor accentua anumite recomandări transmise în cadrul săptămânii.

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: