Campioana României a pus ochii pe golgheterul lui Stoican

Campioana din sezonul trecut a României, CFR Cluj, vrea să îl ia de la Târgu Jiu pe golgheterul echipei lui Flavius Stoican, Daniel Paraschiv. Jucătorul a anunţat deja că nu va semna un nou contract cu echipa din Târgu Jiu şi că vrea să plece din vară, fiind la final de contract.

CFR ocupă în acest moment locul secund în Liga 1, la trei puncte de liderul FCSB, dar formația din Gruia nu concepe să rateze titlul în acest sezon. Mai mult de atât, CFR Cluj se pare că a început deja să își stabilească lista de transferuri pentru această vară, iar primul nume apărut este o surpriză totală. Potrivit informațiilor Digi Sport, ardelenii au pus ochii pe atacantul în vârstă de 21 al formației din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, Daniel Paraschiv. Edward Iordănescu l-a monitorizat pe unul dintre cei mai promițători jucători din eșalonul secund și este gata să îi facă o ofertă începând cu finalul acestui sezon.

Daniel Paraschiv a mai intrat în atenția celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, dar și a celor de la FC Voluntari, iar evoluțiile sale consistente l-au propulsat şi pe lista campioanei din sezonul trecut. Atacantul lui Flavius Stoican a marcat șapte goluri în cele 16 apariții și este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei.

Presa centrală mai informează că Paraschiv mai are contract până în vară cu trupa patronată de Nicolae Sarcină. Jucătorul este cotat la 175.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Tranfermarkt.com. ACS Viitorul la adus gratis pe Paraschiv,  în ianuarie 2020, liber de contract, de la Luceafărul Oradea. Anterior acesta a mai jucat la juniorii celor de la FC Brașov, la Precizia Săcele, Viitorul Ghimbav și AFC Hărman.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: