Când încep lucrările la giratoriul din Barieră

Primăria Târgu Jiu a obţinut avizul reprezentanţilor drumurilor naţionale pentru construirea sensului giratoriu în zona Barieră, dar nu se poate apuca încă de lucrări. Conform responsabililor Secţiei Naţionale de Drumuri (SDN) Târgu Jiu, pentru a-i fi eliberat avizul, municipalitatea trebuie să prezinte şi un aviz de la Poliţie, pentru efectuarea acestei investiţii.

„Comisia Tehnică a dat avizul şi momentan nu i se poate elibera fizic avizul pentru că are nişte neconcordanţe în documentaţie pe care proiectantul trebuie să le remedieze şi are lipsă un aviz de la Poliţie, nu este depus. În momentul în care ne prezintă documentaţia, atunci îi va fi eliberat”, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu Jiu.

Autorităţile locale spun că nu îşi fac griji şi că lucrările vor începe cât de curând. „Ne-au dat avizul condiţionat exact de nişte modificări pe care trebuie să le facem la sensul giratoriu, cu proiectantul. Nu sunt modificări majore. Sunt nişte modificări pe trotuare, dar eu cred că săptămâna viitoare dăm drumul la lucrare”, a comentat, vineri, primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: