Când primesc angajații CEO prima restantă de Ziua Muncii

Salariații Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi miercuri tichetele pe care ar fi trebuit să le primească de 1 mai. Compania a întârziat achiziționarea acestora. Marți vor fi cumpărate, urmând ca apoi să fie distribuite celor peste 13 mii de salariați.

Prima de 1.100 de lei va ajunge la salariați cel târziu miercuri. Cel puțin acestea au fost asigurările pe care le-au primit sindicaliști din partea oficialilor companiei. “Am fost chiar astăzi (n.r. luni) la Complexul Energetic Oltenia. Am avut o discuție și cu alți lideri de sindicat. Mâine (n.r. marți) le cumpără și cel târziu miercuri le vor primi oamenii. Mă refer la tichetele care sunt de 1.100 de lei. Sunt ferm convins că miercuri se vor da”, a spus sindicalistul Nicu Bunoaica.

În ceea ce privește tichetele pentru combustibil, acordate înainte de Paște, acestea ar fi fost luate pe datorie.  “Am informații că tichetele de 600 de lei au fost luate pe datorie. Nici în momentul de față nu sunt achitate. Sunt acelea pentru cota de cărbune. Compania a avut de plătit suma această imensă pentru certificatele de CO2 și n-a mai avut bani. A luat de la firma care le furnizează pe datorie. Vor trebui plătite și acestea. Va întârzia sigur și acordarea tichetelor cadou pentru Ziua Muncii”, a transmis liderul de sindicat.

Vizualizări: 7,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: