Sindicalist CEO: Ne-au prezentat un buget de toată jena

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia nu par deloc mulțumiți de bugetul prezentat de oficialii companiei. Mai mult, unii dintre ei se declară și mai pesimiști în ciuda planurilor directorilor de a obține profit la finalul acestui an. „Va fi tot ca anul trecut, pierdere”, a spus sindicalistul Bogdan Bejinaru.

“Ne-au prezentat un buget de toată jena!”, a fost concluzia liderului de sindicat Bogdan Bejinaru după discuțiile cu oficialii companiei. Bejinaru a transmis, la Gorj TV, și ce calcule își face conducerea companiei în ceea ce privește programul de lucru al salariaților în acest an: „Bugetul care a fost prezentat de companie este de toată jena. Adică dacă anul trecut am avut cheltuieli materiale undeva la 1800 mii lei, anul acesta suntem undeva la 700 mii lei. Vă dați seama, cum ne poziționăm noi în acest an. Ne-au spus inițial că vom lucra la program de 6 zile, dar au venit să ne anunțe că lucrăm practic la foc continuu, și sâmbete și duminici, așa cum sunt termocentralele, așa va fi și pe partea de minerit. Este nevoie de producție”.

Și chiar dacă, pe hârtie, administrația și-a propus să iasă pe plus la finalul acestui an, sindicaliștii nu sunt prea optimiști. „Ai o cifră de afaceri de 3 miliarde de lei îți propui un profit de un milion. Eu am semne mari de întrebare că nu va fi nici profitul ăla de un milion. Și anul ăsta va fi tot ca anul trecut, cu pierdere. Să spunem realitatea, acest complex nu este ajutat. Nici Sorin Boza, nici domnul Bălășoiu nu pun aceste taxe. Am ajuns să plătim 45% din cifra de afaceri pe taxe și impozite”, a mai explicat sindicalistul Bogdan Bejinaru.

Vizualizări: 3,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: