Cât a plătit Universitatea Craiova pentru portarul naționalei

Universitatea Craiova l-a adus pe portarul naţionalei la un preţ de 200 000 de euro. David Lazar a semnat un contract pentru următorii patru ani cu oltenii, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Primul transfer al verii la Universitatea Craiova este cel al portarului de la Astra, David Lazar. Oltenii au plătit celor de la Astra 200.000 de euro pentru goalkeeper-ul de 29 de ani, care a semnat un contract valabil pe 4 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Portarul care are prezenţe şi în naţionala României este cotat la 1,2 milioane de euro. „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar. Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern. Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”, este comunicatul clubului din Bănie.

David Lazar a fost lansat în fotbalul din Liga 1 de către Pandurii Târgu Jiu, el evoluând pentru gorjeni atunci când echipa devenea vicecampioană a României, în 2013, dar şi în grupele Europa League.

Vizualizări: 1,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: