Când se va discuta despre voucherele de vacanţă

Minerii şi energeticienii readuc în discuţie acordarea voucherelor de vacanţă şi este un punct important pe lista discuţiilor cu administraţia. O decizie finală s-ar putea lua abia anul viitor, când se va renegocia capitolul de salarizare din Contractul Colectiv de Muncă.

Primele discuţii cu oficialii companiei vor avea loc la sfârşitul acestei luni. În această perioadă, se lucrează la un proiect de venituri şi cheltuieli pentru anul viitor. Cu toate acestea, o decizie finală privind acordarea unor vouchere de vacanţă se poate lua abia în primăvara anului viitor.

„Se lucrează la proiecţia bugetară pentru anul 2019. S-a căzut de acord, în comisia mixtă, unde au fost şi sindicatele, să fie o primă discuţie în data de 29 noiembrie şi următoarea discuţie în data de 8 decembrie, cu privire la informarea şi consultarea în legătură cu această proiecţie. După această dată, se poate discuta despre acordarea voucherelor de vacanţă, urmând să aibă aplicativitate din anul 2019. În anul 2018, situaţia este clară. Nu aş putea să vă spun când se va întruni comisia de negociere pentru rediscutarea actului adiţional al Contractului Colectiv de Muncă”, a fost mesajul lui Ion Ruşeţ, consilierul directorului Sorin Boza. (A.A.)

Vizualizări: 2,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: