Când va fi lansată trilogia filmată și în două comune din Gorj

Trilogia românească ”Egregora - comoara pierdută” se apropie de lansare. În ciuda faptului că pandemia a încurcat puțin planurile regizorului Andrei Chiriac și filmările au durat ceva mai mult decât era programat, se lucrează intens pentru lansarea primei părți din film. Filmările s-au făcut în mai multe zone din țară, inclusiv în Gorj, mai exact în comunele Polovragi și Baia de Fier.

Trilogia românească ”Egregora-comoara pierdută” este proiectul independent al regizorului Andrei Chiriac, ajutat financiar de câțiva sponsori. Vorbim de un serial istoric care pune în scenă o călătorie pentru găsirea unei comori, prin mai multe zone din țară, având ca personaj principal pe Vlad Țepeș,

În județul Gorj s-au făcut filmări în mai multe zone din comunele Polovragi și Baia de Fier. Pe lângă actori, la filmări au participat și săteni din cele două localități. Inițial filmul trebuia să fie lansat în această toamnă dar din cauza pandemiei s-a întârziat puțin momentul mult așteptat de toți iubitorii de film.

Regizorul Andrei Chiriac vrea să lanseze un prim episod cât mai curând. ”Este un produs foarte frumos, inedit pe piața de film românească, mai ales din ultimii 30 de ani. Acum montez ce am filmat până în prezent. S-au strâns 90 de minute de film și vreau să lansez un episod pilot chiar pe 1 decembrie”, a povestit Andrei Chiriac la o emisiune la televiziunea națională.

Regizorul a precizat că trilogia va fi lansată la un post național de televiziune, dar va rula și în cinematografe.

Vizualizări: 2,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: