Când va începe reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu

Lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din Târgu Jiu nu au început, dar primarul Romanescu spune că în perioada imediat următoare vor demara. Edilul a mai afirmat faptul că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor, însă temperaturile scăzute nu îi permit constructorului să intervină asupra imobilului.

Casa de Cultură din Târgu Jiu nu a mai fost reabilitată de foarte mult timp, iar trecerea anilor și-a pus amprenta. Imobilul a fost cumpărat în urmă cu doi ani de către primărie. Clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare și va fi reabilitată integral.

Primarul Romanescu spune că a câștigat licitația firma care se va ocupa și de realizarea bazinului acoperit din incinta Complexului Municipal.

”Casa de Cultură și bazinul acoperit din incinta Complexului Municipal, pentru cele două avem un singur constructor, ceea ce este un mare avantaj. Avem un ordin de începere dat, dar depindem de condițiile de temperatură. O parte dintre lucrări se bazează pe fundații, iar condițiile meteo din acest moment nu le permit acest lucru. Trebuie să fie o temperatură medie de peste 5 grade pentru a lucra la cele două obiective de la Târgu Jiu. Sunt convins că, în perioada imediat următoare, constructorul va ajunge la Târgu Jiu, iar lucrările vor începe”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Proiectul prevede dotarea sălii de spectacole cu 600 de locuri și aparatura necesară, săli de repetiție, bibliotecă, cineclub, săli de expoziții, dar și alte spații dedicate unor activități culturale. Valoarea estimată a lucrării este de 14,2 milioane de lei, fără TVA.

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: